fbpx

Mylogenics

Mylogenics

Mylogenics

Mylogenics is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.
Het doel van Mylogenics is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in weefsels door het toepassen van specifieke behandelmethodes.

Een Mylogenics behandeling zorgt voor snelle pijnverlichting en directe verbetering van atletische prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven.
Binnen ons centrum hebben we al veel positief resultaat geboekt, o.a. bij de volgende klachten:

  • Doof gevoel
  • Rugklachten
  • Uitstraling in armen en vingers
  • Knie klachten
  • Whiplash /nekklachten
  • Schouderklachten / frozen shoulder
  • Allerlei “vage klachten”
  • Hardnekkige terugkerende klachten
  • Beperkte bewegingsuitslag
  • RSI

Meest voorkomende vragen over Mylogenics:

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?
We starten altijd met een uitgebreide anamnese om te achterhalen wat de oorzaak van de klacht is. Daarna gaan we over op fysiek onderzoek. We bekijken de spanning, beweging en functie van spieren, peesplaten, pezen, banden en zenuwen. Een Mylogenics behandeling kent geen bijwerkingen en levert snel zeer goede resultaten.

Hoe voelt een Mylogenics behandeling?
Behandelingen kunnen tijdens de bewegingen van de diverse specifieke protocollen oncomfortabel aanvoelen als de diverse verklevingen worden los gemaakt. Dit oncomfortabele gevoel is tijdelijk en verdwijnt vrijwel direct na het stoppen van de beweging van de specifieke protocollen.
Het is normaal dat de patiënt tijdens de behandeling dezelfde symptomen als van de klachten ervaart. Dit is een goede indicatie dat het probleem is geïdentificeerd. Veel patiënten ervaren een Mylogenics behandeling als een ‘lekkere pijn’.
 
Hoelang duurt het voor ik resultaten merk?
In het merendeel van de gevallen ervaren patiënten tijdens en na de eerste behandeling al een positief resultaat. Dit kan zijn als gevolg van een grotere bewegingsuitslag, minder pijn, meer kracht of verminderde tintelingen en afname van “doof gevoel” in de ledematen.

Is Mylogenics hetzelfde als andere behandelmethoden, zoals chiropractie etc?
Zeker niet, Mylogenics heeft geavanceerde behandeltechnieken die niet iedereen gebruikt. Mylogenics is erg specifiek en de resultaten zijn zeer spectaculair. Het verdwijnen van klachten na eenmalige behandeling zijn geen uitzondering, zelfs voor chronische klachten.
 
Kan Mylogenics iets voor mij betekenen als ik al onder behandeling ben geweest?
Veel mensen die zonder succes zijn behandeld zijn erg verbaasd over de acute verbetering van hun klachten. Veel patiënten merken na 2 à 3 behandelingen al een duidelijke verbetering. Om deze verbetering te behouden en verder te laten plaatsvinden zal de patiënt goed de bewegingsadviezen moeten opvolgen.

Wat is het verschil tussen Mylogenics en massage?
De procedures die bij Mylogenics en massage gebruikt worden zijn totaal verschillend, net als de resultaten van de behandeling. Er zijn verschillende soorten massagetechnieken. De meeste massagetechnieken zorgen echter voor een verbeterde doorbloeding en ontspanning. Neuromusculaire massage is meer specifiek maar zorgt er niet voor dat de diverse weefsels weer optimaal kunnen functioneren in het geval van verklevingen.

Tarieven Mylogenics

Intake Mylogenics Meest populair
Duur: 60 minuten
Een complete anamnese
Directe behandeling
€120,-
Mylogenics behandeling
Duur: 30 minuten
Behandeling op maat
Behandeling na de intake
€ 60,-

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 2 e-mails per maand.