fbpx

Anniek Ottens

“Niels is een prettige sparringpartner die mij met prikkelende vragen helpt om kritisch naar mijn dagelijkse patronen te kijken. Dat zorgt voor nieuwe inzichten en helpt mij om beter te presteren op persoonlijk vlak én als ondernemer.”

Anniek Ottens | Marketing-/communicatiespecialist en eigenaar AANZET Communicatie

Coaching: Persoonlijk Leiderschap

Waardering: ⭐⭐⭐⭐⭐

Welk gevoel krijg je bij het SVC?

Het SVC is voor mij als ondernemer de ultieme plek voor reflectie en persoonlijke ontwikkeling. Twee vaste momenten in de week, waar ik al mijn afspraken omheen plan en waar ik altijd naartoe ga; hoe hectisch de week ook is. Dat kun je in mijn optiek alleen opbrengen als je wordt geïnspireerd en gevoed. Bij Niels is dat het geval. Aan de gesprekken met Niels houd ik altijd een prettig gevoel over. Omdat ik ook sport bij het SVC, spreek ik hem wekelijks. Tijdens het sporten ontstaat er vaak een spontaan coaching-moment. Juist deze aanpak helpt mij om structureel aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken.

Er zijn momenteel veel coaches, wat maakt het SVC uniek?

Ik heb meerdere coaches gehad, die me allemaal echt wel een spiegel voorhielden of op weg hielpen. Mijn ervaring met coachingtrajecten is dat ze vaak een begin- en eindpunt hebben. Je werkt een programma af, aan een specifieke uitdaging of je leert bepaalde social skills aan en daarna is het klaar. Hoewel zo’n traject je tijdelijk op weg helpt, merk ik dat je ´in de waan van de dag´ snel vervalt in oud gedrag of vaste patronen.

Bij het SVC krijg je als klant geen standaard coachingtraject of ´trucjes´ aangeleerd. Niels neemt de tijd om je goed te leren kennen en achterhaalt eerst welke patronen in je dagelijkse leven zijn ingesleten. Vervolgens spitst hij de coaching toe op jouw persoonlijkheid en vraagstuk. Met deze aanpak doorziet Niels al gauw wat jij nodig hebt. Hij laat je inzien waar jouw sterkte punten en uitdagingen liggen. Deze inzichten helpen mij om op een andere manier naar mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling te kijken en zorgen voor een duurzame verandering.

Heeft het SVC jouw leven positief beïnvloed?

De combinatie van coaching sessies en wekelijks sporten hebben mij fysiek en mentaal sterker gemaakt. Zowel zakelijk als persoonlijk merk ik structureel de voordelen. In mijn negen jaar ondernemerschap heb ik mezelf aangeleerd om keihard te werken, altijd klaar te staan voor klanten en alles goed, zo niet perfect, te willen doen. Bovendien ben ik erg resultaatgedreven. Dat heeft me in veel situaties geholpen, maar zit me ook vaak dwars. Waardoor ik mezelf ineens dingen zie doen die ik eigenlijk niet wil doen; enkel en alleen om het door mij (of de klant) beoogde resultaat te behalen. Niels laat me inzien dat die mindset me weliswaar veel heeft gebracht, maar dat die me ook dwarszit in wat ik wil bereiken. Door me te helpen het resultaat los te laten – dat gaat met vallen en opstaan – en bewust te kiezen, merk ik dat ik mijn talenten steeds vaker inzet voor de dingen waar ik van echte meerwaarde ben.

Waarom zou je Niels aanbevelen?

Ik geloof er heilig in dat de combinatie van training, behandeling en mentale coaching dé oplossing is voor iedereen die ongemakken ervaart door (langdurige) blessures, slaapgebrek of stress. De mentale coaching daagt je uit om te reflecteren op je eigen handelen en ingesleten gewoontes en  patronen te doorbreken.. Daarnaast boekt Niels goede en snelle resultaten door trainen en behandelingen te combineren. Zo ben ik af van mijn (jarenlange) heupklachten, slaap ik vele malen beter en maak ik me minder druk.

Wat wil je zelf nog toevoegen aan deze vragen?

Het SVC is een fijne combinatie tussen fysieke en mentale ontwikkeling. Regelmatig sporten, in combinatie met goede coaching, versterken mijn mentale welzijn. Niels voelt goed aan waar ik behoefte aan heb en weet dat soms zelfs beter dan ik zelf. Dan denk ik dat we volop gaan trainen en zit ik een kwartier later te vertellen over wat me (blijkbaar) dwarszit. Door op de juiste momenten in te grijpen óf me juist uit te dagen, leer ik mijn eigen grenzen steeds beter kennen. Met zijn oprechte interesse en zijn vermogen om zonder oordeel naar je te luisteren, voel ik de ruimte om vrijuit te praten.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 2 e-mails per maand.