fbpx

Greta Koudenburg

Niels weet met zijn positieve benadering jouw persoonlijke uitdagingen helder te maken. Hij stelt gerichte vragen en ziet snel de grote lijnen van jouw vraagstuk. Niels werkt vervolgens samen met zijn coachees naar een structurele oplossing toe.”

Greta Koudenburg | Teamleider

Coaching: re-integratie

Waardering: ⭐⭐⭐⭐⭐

Welk gevoel krijg je bij het SVC?

Naast het coachingtraject, sport ik ook regelmatig bij het SVC. Ik ben van mezelf geen sporter. Toch ga ik, voor zowel de coaching als het sporten, altijd met een goed gevoel heen en met een nog beter gevoel weer terug!

Hoe zijn jouw ervaringen met de coaching bij het SVC?

De persoonlijke aanpak van Niels en het SVC is echt uniek. Ze kijken naar jouw leven als geheel en helpen je altijd op een gerichte manier. Doordat ze de juiste vragen stellen, wordt je persoonlijke vraagstuk een stuk duidelijker. De coaching is nooit opdringerig en altijd positief. Je voelt je echt gewaardeerd en gezien door Niels en het SVC.

Er zijn momenteel veel coaches, wat maakt Niels uniek?

Door de juiste vragen te stellen, weet Niels snel tot de kern door te dringen. De theoretische kennis van Niels, gebruikt hij vooral om jou als persoon te helpen. Dit doet hij zonder belerend over te komen. Deze theorie, gecombineerd met praktijkvoorbeelden, helpen mij enorm. Niels zijn voorbeelden zijn heel herkenbaar. Hij is ook spiegelend, zonder dat ik dit zie als een aanval; Niels confronteert je, zonder een vervelende nasmaak.

Heeft het SVC jouw leven positief beïnvloed? Waaruit blijkt dat?

Ja, absoluut. Dit merk ik zelf het meeste, maar ook mijn directe omgeving merkt het aan mij. Helemaal doordat Niels mijzelf ook laat nadenken, is de impact die hij maakt blijvend positief.

Waarom zou je Niels aanbevelen?

Niels is positief ingesteld en nooit oordelend. Hij gaat geen moeilijke onderwerpen uit de weg en toch vertrek ik altijd met een positief gevoel. Alhoewel sommige vragen behoorlijk confronterend zijn, weet Niels dit altijd op de juiste manier te brengen. De lessen van Niels zijn bovendien bijzonder leerzaam en hiermee profiteer je ook op de lange termijn van de coaching. Doordat de sessies lekker concreet zijn, blijft Niels ver weg van zweverige momenten. De coaching komt heel erg vanuit jezelf, maar Niels helpt je wel om dit te bereiken.

Wat wil je zelf nog toevoegen aan deze vragen?

Als je als coachee dit proces in gaat, dan zit je ergens mee. Je wilt een oplossing voor jouw uitdaging, ongeacht wat deze uitdaging ook is. De vraagstelling is soms troebel: je hebt bijvoorbeeld lichamelijke klachten, of wilt gewoon lekkerder in je vel zitten. Niels komt met gerichte vragen heel snel tot de kern en dit helpt je structureel!

 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 2 e-mails per maand.