fbpx

Jikke van den Bout

“Niels en het SVC hielpen mij om mijn basiskernwaarden inzichtelijk te maken. Deze basis heeft een dagelijkse impact gemaakt op mijn dagelijkse keuzes. Niels zijn enthousiaste en positieve manier van coachen werkt heel aanstekelijk en je krijgt hier echt energie van!”

Jikke van den Bout| Teamleider

Coaching: re-integratie

Waardering: ⭐⭐⭐⭐⭐

Welk gevoel krijg je bij het SVC?

Bij het SVC krijg ik een heel hartelijk, enthousiast en warm gevoel. Je voelt je echt welkom en komt meteen in een positieve sfeer!

Hoe zijn jouw ervaringen met de coaching bij het SVC?

Niels geeft je meteen vanaf de eerste kennismaking zoveel energie en positiviteit. De coaching van Niels is heel persoonlijk. Zijn aanpak is helder, nuchter en praktisch, waardoor het aansluit op de praktijk. Met de coaching zet hij de lijnen uit. Met deze lijnen kom je zelf echt verder.

Er zijn momenteel veel coaches, wat maakt het SVC nu zo uniek?

Het SVC bekijkt echt iedereen als individu en vermijdt een standaardaanpak. Niels zijn theoretische kennis vertaalt hij naar praktische handvatten. Met zijn energie en enthousiasme voelt een uurtje coaching altijd te kort. Hij richt zich niet op de valkuilen of je zwakke punten, maar versterkt juist je krachten en kwaliteiten. De praktische nuchterheid van Niels helpt me echt!

Heeft het SVC jouw leven structureel positief beïnvloed? Waaruit blijkt dat?

Ja, de coachinggesprekken hebben me echt geholpen. Door terug te gaan naar de basis, bepaal je samen met Niels je persoonlijkheid en je waardes. Deze basis gebruik ik nog dagelijks en het helpt me bewuster te kiezen. Hij maakt de kernwaardes helder en dit vormt een startpunt voor je verdere ontwikkeling. Niels oordeelt nooit en benadrukt je sterke punten, waarmee hij je echt in je kracht zet. Niels zijn brede achtergrondkennis is al enorm en toch ontwikkelt hij zichzelf nog dagelijks. Hierdoor heeft hij ontzettend veel invalshoeken die hij ook gebruikt in de gesprekken. Niels zet je echt aan het denken. Het maakt niet uit hoe je voor een sessie binnenkomt, je komt er altijd wijzer vandaan.

Waarom zou je Niels aanbevelen?

Niels is intrinsiek gemotiveerd. Dit merk je vooral aan de manier hoe hij naar je luistert. Zijn doel is om ervoor te zorgen dat jij jezelf verder ontwikkelt. Tijdens zijn sessies zet Niels mij aan het werk. Hij ondersteunt me tijdens dit proces met zijn kennis. Je bereikt zelf je doelen, maar hij helpt je om dit te bereiken.

Wat wil je zelf nog toevoegen aan deze vragen?

Tijdens de coaching ondervind je meteen dat Niels en het SVC de mentale én fysieke gezondheid als basis zien; mentale en fysieke gezondheid zijn op deze plek onafscheidelijk met elkaar verbonden. Ze weten dit op zo’n enthousiaste en unieke manier te brengen, dat dit aanstekelijk werkt. Niels is bovendien enorm bereikbaar en behulpzaam, waardoor je met veel dingen bij hem terecht kunt. Ik bewonder zijn enorme enthousiasme en positiviteit. De achtergrondkennis is paraat en deze kennis zet hij creatief in tijdens de coachingsessies. Ik kan dit echt iedereen aanbevelen. Wat mijn uitdaging ook is, Niels geeft me altijd weer frisse energie!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 2 e-mails per maand.