Ontmoet onze trainers en coaches

Ons team bestaat uitsluitend uit gepassioneerde trainers. Mensen met een passie voor coachen en anderen helpen het beste uit zichzelf te halen. We houden van hard en slim werken met oog voor detail in techniek. We zullen je pushen waar mogelijk en remmen waar nodig. 

We hechten zeer veel waarde aan kwaliteit. We blijven ons daarom continu ontwikkelen. Onze hoofdtrainers volgen jaarlijks verschillende opleidingen en cursussen, daarnaast verzorgen wij interne opleidingen voor ons eigen team en invalteam.  

Je mag dan ook verwachten dat wanneer je een instructeur van het Sport-en Voedingcentrum spreekt deze of bij ons de opleiding heeft afgerond dan wel de opleiding aan het volgen is. Het kan dus soms zijn dat een instructeur een vraag niet kan beantwoorden. Wat je dan wel mag verwachten is dat deze later op de vraag terugkomt.  

Daarnaast luisteren we uiteraard naar jou. Naar jouw doel, jouw mogelijkheden en jouw beperkingen en zullen we alles binnen onze macht doen om jou daarbij te helpen of adviseren. En het enige dat we van jou verwachten is dat je 100% je best doet! 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief
en ontvang maximaal 2 e-mails per maand.