fbpx

Niels

Hoofdtrainer
5.0 uit 16 reviews
Niels

Meer over Niels

Ik ben een positief mens, ik wil leren van wat ik meemaak, ik streef ernaar om de beste versie van mijzelf te zijn en te worden. Dit doe ik ook bij mijn klanten! Ik zie problemen als leermomenten en ben altijd op zoek naar een stap verder. Dit is goed terug te zien binnen het Sport- en Voedingcentrum.

Wij zijn begonnen met op hoog niveau training te geven. Opleidingen gedaan bij de Overload en al snel gezien dat training alleen niet genoeg was om het beste uit mezelf en uit andere te halen. Vervolgens kwam daar de ontwikkeling op het gebied van voeding en suppletie en blessurebehandeling. Ook daar weer tegen grenzen aangelopen en in plaats van te mokken over hoe erg het is dat de wereld niet eerlijk is en niet makkelijk is ben ik verder gaan zoeken. Het mentale en het spirituele is erbij gekomen. Dit holistische gedachtegoed is de basis waaruit ik de klanten begeleid. Dit gecombineerd met de uitgebreide kennis die ik bezit omtrent het onderwerp gezondheid zorgt ervoor dat mijn klanten hun doel concreet kunnen maken en deze gaan behalen.

Loop jij er nu tegen aan dat je al lange tijd een doel hebt en deze niet weet te bereiken. Maak dan een afspraak met mij en dan gaan we er samen voor zorgen dat jij de beste versie van jezelf blijft/ wordt.

“Sometimes the smallest step in the right direction ends up being the biggest step of our life. Tip toe if you must, but take the step”.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 2 e-mails per maand.

5.0 uit 16 reviews